Бързи и яростни! Мъж с БМВ избяга от полицейска проверка и заряза колата си в Лом

Бързи и яростни! Мъж с БМВ избяга от полицейска проверка и заряза колата си в Лом Шофьор на БМВ е избягал от полицейска проверка, след което е зарязал колата си в Лом, съобщиха от пресцентъра на полицията в Монтана.
Случката се е разиграла вчера около 22 часа. В районното управление в крайдунавския град е постъпил сигнал, че в района на село Сливата при опит да бъде спрян за полицейска проверка лек автомобил „БМВ” с видинска регистрация, шофьорът не се подчинил на подадения сигнал и избягал към Лом.
При извършената справка е установено, че поставените регистрационни табели на лекия автомобил са издадени за друго МПС. При извършен обход около 22.30 часа униформени установили немското возило, паркирано в кв. „Момин брод” в града, на път без изход, като водачът е бил оставил ключа за управление на таблото.
При направената проверка е изяснено, че автомобилът е без налична регистрация. На местопроизшествието е извършен оглед, иззети са веществени доказателства и е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
05.06.2020, 10:39 часа
2940 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha