Брутално убийство на 16-годишно момче в София, има задържан

Брутално убийство на 16-годишно момче в София, има задържан Тялото на 16-годишен младеж е намерено в столичния квартал „Димитър Миленков“, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Софийска градска прокуратура разследва обстоятелствата, свързани с откритото тяло.
Около 22.00 часа на 4 юни 2020 г. дежурен полицейски служител от 8-мо Районно управление на МВР в столицата, е забелязал на камерите за постоянния видеоконтрол необичайно раздвижване в района на кв. „Димитър Миленков“. На място са били изпратени полицейски екипи, установили безжизнено тяло на млад мъж.
Незабавно са били предприети действия по разследване и издирване, в резултат на които са установени четири лица, които по-рано били в непосредствена близост до пострадалия по време на инцидента. Същите са отведени до РУ за даване на обяснения.
Към настоящия момент е известно, че починалият е шестнадесетгодишният Б.Б. Тялото му е изпратено до Катедра по съдебномедицинските дейности за изясняване на причините на смъртта.
Образуваното досъдебно производство е за умишлено убийство. Има задържан – А.Г. (на 28 години), осъждан.
Работата по случая продължава.
05.06.2020, 13:29 часа
690 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha