МВР: Малката дъщеря на Гицата е тежко ранена при снощната катастрофа във Враца

МВР: Малката дъщеря на Гицата е тежко ранена при снощната катастрофа във Враца Тежко ранена е малката дъщеря на Гицата от снощната катастрофа във Враца, съобщиха от МВР.
За тежкия пътен инцидент съобщи първо агенция BulNews.

Извънредно! Млад шофьор блъсна на пешеходна пътека във Враца малката дъщеря на Гицата /снимки/

Около 21.50 часа лек автомобил „Пежо 307”, управляван от 18-годишния Б. Б., блъснал на пешеходна пътека при „Ахат“ малката дъщеря на известния ресторантьор Ангел Бешков, популярен като Гицата.
14-годишното момиче отивало към ресторант „Нашенци“, когато е било пометено от неопитния младеж.
След удара девойката е влачена поне десетина метра, преди да успее да спре колата. От силния сблъсък предното стъкло на френското возило е счупено, а бронята паднала на асфалта.
Очевидци на инцидента подали сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали патрулка на полицията и линейка. Пострадалото дете е вдигнато в съзнание и транспортирано към болницата за допълнителни изследвания. 
То е настанено в хирургичното отделение с фрактура на таза и лявото рамо, като опасност за живота му няма.
Причината за пътнотранспортния инцидент е отнемане на предимство на пресичаща пешеходка от страна на младежа. Пробата за употреба на алкохол на водача на „Пежо”-то е отрицателна.
Образувано е досъдебно производство по случая.
 
07.06.2020, 09:52 часа
14007 1
Коментари

ГЕОРГИ

07.06.2020, 20:55 часа
Дeпутaтитe и Прaвитeлcтвoтo дa cи избирaт eднo oт двeтe:Или пoлицaй дo вcякa eднa пeшeхoднa пътeкa тип"ЗEБРA" или вcички пътeки oт тoзи тип дa бъдaт пoвдигнaти!Шoфьoритe нe мoгaт дa ce caмoкoнтрoлирaт!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha