ДП РАО отбеляза годишнина

ДП РАО отбеляза годишнина На 8 юни 2020 г. Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ отбеляза 16-тата годишнина от създаването си. На тази дата през 2004 г. е официалната съдебна регистрация на организацията и тя се чества като Празник на предприятието.
През тази година събитието премина нетрадиционно и без масови прояви. В началото на работния ден всеки служител на път към работното му място беше посрещнат със специална картичка. В серия от десет уникални картички са закодирани послания, свързани с базови ценности, споделяни от работещите в ДП РАО: безопасност, почтеност, усъвършенстване, знание, отговорност, прозрачност, бъдеще, история, стремеж, грижа.
Импровизирана експозиция на визуалния проект на входа на всяко поделение и Главното управление на предприятието допълни празничния ефект. В рамките на изложбата се вписаха и празнични обръщения от изпълнителния директор – Дилян Петров, до служителите – с отделен фокус върху конкретната работа на всички специализирани поделения, както и на управление „Международни проекти“ и Главно управление на ДП РАО.  
„Вярвам, че все повече хора сред нас виждат смисъла на това, което правим. Здраве и щастие на Вас и Вашите близки! Надявам се да продължим успешно напред!“, каза във видеообръщение към всички по повод празника г-н Петров.
08.06.2020, 16:52 часа
875 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha