Корнелия Нинова иска народен вот на недоверие срещу ”Борисов 3”, стартира подписка

Корнелия Нинова иска народен вот на недоверие срещу ”Борисов 3”, стартира подписка Народен вот на недоверие срещу правителството искат от БСП. Левицата ще стартира подписка за гражданите от цялата страна, с която цели “промяна на модела чрез оставка на правителството”, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция след заседание на изпълнителното бюро на партията.
"За 10 г. управление паралелната държава ни завладя изцяло и е пробила истинската. Институциите не функционират, а обществото е задушено от този модел на управление, който е свързан основно с кражби и измами за сметка на народа", допълни Нинова и продължи: Борисов показа, че за да скъса връзката до себе си, той е готов да жертва всеки министър, чиновник, но нищо след това не се променя".
"Стартираме подписка за оставката на правителството във всеки град. Искаме народен вот на недоверие", обяви лидерът на опозицията.
Опозиционният лидер поиска всички изнесени от Васил Божков факти да бъдат проверени.
"Ще питаме всички замесени лица, включително премиерът Бойко Борисов", категорична беше Нинова.
Изказването на Нинова идва на фона на поредица от скандали в правителството, последният от които е вчерашното изказване на земеделския министър Десислава Танева, която призова представители на бранша да оставят Европа сляпа за нередностите, за да не се спрат парите от фондове.
09.06.2020, 14:15 часа
1028 1
Коментари

:)

09.06.2020, 14:39 часа
От покрива на амбара у Крушовица явно кабинета на жълтите павета изглежда по- близко :)Що не гледа първо да спечели собствения си вот :))
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha