Читалището в Мездра се готви за своето годишно отчетно събрание

Читалището в Мездра се готви за своето годишно отчетно събрание На свое редовно заседание Настоятелството на Народно читалище „Просвета 1925“ в Мездра реши годишното отчетно събрание на читалището да се проведе на 17 юни 2020 г. Форумът трябваше да се състои през месец март, но поради извънредното положение в страната и обявената извънредна епидемична обстановка беше отложено с три месеца.
На заседанието бе определен и дневният ред на събранието, който включва пет точки. Отчет за дейността на градското читалище през 2019 г. ще изнесе Валентин Вълчев, председател на читалищното настоятелство.
Ще бъде разгледан също доклад на Проверителната комисия за миналата година, представен от Бистра Цолова.
Общото събрание ще дискутира още Основни насоки за развитие на читалището през тази година, както и Бюджет 2020 на културно-просветното средище.
Ще бъде обсъдено и мотивирано предложение на Настоятелството за удостояване със званието „Почетен член на читалище „Просвета 1925“ на трима заслужили читалищни дейци - един от основателите и първи председател на читалището Стоян Чорбанов, първият хореограф на танцовия състав Теменужка Тинчева и дългогодишният секретар Елза Митова. 
Годишното отчетно събрание на мездренското читалище е идната сряда, 17 юни, от 17.30 часа в репетиционната зала на първия етаж.

 
11.06.2020, 16:50 часа
1060 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha