"Ботев"/Враца/ с тежък жребий за следващата фаза на шампионата

"Ботев"/Враца/ с тежък жребий за следващата фаза на шампионата „Ботев“/Враца/ изтегли късата клечка при разпределението на домакинствата и гостуванията в следващата фаза от елитното футболно първенство.
Както е известно тимът на Тони Здравков попадна в група „Б“, в която ще спори със съименника си от Пловдив, „Дунав“ /Русе/ и „Арда“ от Кърджали. Заради точковата разлика обаче врачани едва ли ще могат да излязат по-напред в крайното подреждане.
В оставащите 3 мача на врачани им предстоят гостувания в Пловдив и в Русе, а домакинството срещу кърджалийци приключва кампанията.
След това ще бъде направено крайно класиране, което заради скромния точков актив на тима на Здравков досега, ще го отправи в „групата на смъртта“, в която ще се бори да не играе баражи срещу завършилите на второ и трето място в долната дивизия „Септември“ или „Монтана“.
Датите на срещите и началните часове ще бъдат определени по-късно от БФС:

27 кръг:
„Ботев“ (Пловдив) – „Ботев“ (Враца)
„Арда“ – „Дунав“

28 кръг:
„Дунав“ – „Ботев“ (Враца)
„Арда“ – „Ботев“ (Пловдив)

29 кръг:
„Ботев“ (Враца) – „Арда“
„Ботев“ (Пловдив) – „Дунав“
15.06.2020, 10:25 часа
1749 1
Коментари

Излагация

16.06.2020, 21:18 часа
Излагация да биеш в Пловдив, а да паднеш във Враца и то в последната минута, 3-та в защита бяха заспали и един младок ги матира, е сега нека да треперят и на всичко отгоре и лош късмет
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha