Само в BulNews! Близките на непълнолетния циганин, обрал касата на „Изипей“ във Враца, върнаха парите

Само в BulNews! Близките на непълнолетния циганин, обрал касата на „Изипей“ във Враца, върнаха парите Роднини на непълнолетния циганин, участвал в обира на касата на „Изипей“ във Враца, са върнали открадната сума на собственика, научи агенция BulNews. 
Припомняме, че в началото на февруари 16-годишният Траян Т. и неговият 18-годишен приятел Руслан Г. нахлуха маскирани с нож в обекта, заплашиха служителките и избягаха с 4 000 лева. 

Ексклузивно в BulNews! Въоръжен обир във Враца, издирват двама мъже /снимки/

На 5 юни двамата апаши бяха заловени от служители на областната дирекция на МВР във Враца и направиха пълни самопризнания за престъплението. 
Онзи ден родителите на непълнолетния Траян са върнали открадната сума на собственика на клона Ивайло Иванов. Те поискали помощ от цялата фамилия, за да съберат парите, тъй като правят всичко възможно да облекчат съдбата на тийнейджъра и извършеното престъпление да не съсипе бъдещето му.
На 8 юни Врачанският окръжен съд постанови най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за двамата крадци. За разлика от своя съучастник, Траян е непълнолетен, а вземайки предвид и факта, че сумата е възстановена, е вероятно присъдата му да бъде намалена и да се отиде на споразумение.
18.06.2020, 08:37 часа
6799 4
Коментари

Трябва

18.06.2020, 19:12 часа
Прокуратура и КОНПИ да разследват роднините им за покупките на няколко жилища в бл 5 и бл 6 на ж.к"Дъбника" !

РазБойко Борецов

18.06.2020, 10:44 часа
"правят всичко възможно да облекчат съдбата на тийнейджъра и извършеното престъпление да не съсипе бъдещето му".. Мдаа, светло бъдеще го очаква кюнеца- ще стане я мозъчен хирург, я астрофизик. В краен случай ще паразитира и пребива възрастни хора..

!

18.06.2020, 09:51 часа
ИЗТРЪГВАНЕ НА НОКТИТЕ С КЛЕЩИ ПОД АКТИВНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОК С ЕДНАТА КЛЕМА НА ТАШАЦИТЕ , А ДРУГАТА НА ЕЗИКА!

от щабо

18.06.2020, 09:01 часа
да ударат 30 тояги на цигането и да го пущат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha