"Ком"/Берковица/ започва подготовка в петък

"Ком"/Берковица/ започва подготовка в петък На 26 юни (петък) в 17:30 часа ФК „Ком“ се събира за първата си тренировка след обявената карантина. На стадион „Мрамор“ в  Берковица момчетата ще тренират до 18 юли, а след това ще започне подготвителен летен лагер, който ще продължи една седмица - до 26 юли.
Целите на новия президент Асен Стефанова са реалистични.
„Отборът стои добре. Тежестта на есенния полусезон падна върху плещите едва на десетина човека. Разликата в отборите е малка и ние спокойно можем да сме в първата петица. С новите момчета и треньори мисля, че ще подобрим играта си. Но най-важното е да играят повече берковски момчета и да се дава възможност на младежите от ДЮШ да навлизат в мъжкия отбор“, заяви той
Тимът събра завидни спортни имена като тренировъчен екип. Антон Димитров – Пирожката и Христо Марашлиев станаха част от отбора през февруари като проведоха с момчетата и един подготвителен лагер в Петрич, както и няколко приятелски мача. В началото на март още едно име от ЦСКА бе привлечено към отбора. Големият футболист и треньор Стефан Яръмов прие да бъде консултант в детско-юношеската школа на “Ком“. С опита и познанията си Стефан Яръмов ще помага и на първия отбор.
Освен треньорите към отбора се присъединяват и двама състезатели от ЦСКА – вратарят Слави Петров  и десният външен халф Божидар Чуканов.
Още три попълнения привлече „Ком“ – Трифон Соколов от юношите на "Монтана", който ще пази и за юношите, и за първия отбор, Валентин Иванов, аматьорски национал на България, последно играл в „Левски" /Карлово/ и централния защитник Иво Върбанов – Пумата, който идва от „Спартак“ /Плевен/.
23.06.2020, 09:20 часа
861 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha