Надрусан шофьор опита да избяга от проверка в Кърджали и блъсна двама полицаи

Надрусан шофьор опита да избяга от проверка в Кърджали и блъсна двама полицаи

Водач, употребил наркотици, наранил двама полицейски служители на районното управление в Кърджали при опит да избяга от проверка, съобщиха от областната дирекция МВР в Кърджали. Инцидентът станал вчера около 13.30 часа на ул. „Осми октомври“ в областния град.
Двама полицаи спрели лек автомобил „БМВ“, управляван от 33-годишен. След легитимация служителите поискали документите на водача, който потеглил рязко и избягал, като блъснал полицаите.
Двамата са били прегледани в Спешното приемно отделение и освободени за домашно лечение. Шофьорът бил установен по-късно в кв. „Байкал“ в областния център. Тестван е за алкохол и наркотици. Пробата за дрога отчела положителен резултат за употреба на кокаин.
Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотично вещество и досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения.

23.06.2020, 13:19 часа
863 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha