Добри новини! Стабилизираха юриста на община Враца Полина Христова в "Пирогов"

Добри новини! Стабилизираха юриста на община Враца Полина Христова в "Пирогов" Състоянието на юриста на община Враца Полина Христова, която пострада при жестока катастрофа във Враца и от събота вечерта е в „Пирогов,“ се подобрява, научи BulNews.

В критично състояние и на командно дишане е юристът на община Враца Полина Христова

„Пациентката е стабилизирана. Колегите в "Пирогов" са успели да се справят с най-големия проблем след получената от нея травма – вътречерепното налягане“, съобщи д-р Керемедчиев.
По негови думи това е било от особена важност към стабилизирането на юриста. Сега на Полина Христова ѝ предстои операция – трябва да се направи пластика на шийния прешлен, наранен при катастрофата.
Останалите трима от „Тойота“-та, пострадали при инцидента, се възстановят във врачанската болница. „Генко Стоянов с гръдна травма и фрактура на таза вече не е в реанимация, а в травматологията, което означава, че състоянието му вече не е тежко“, каза още д-р Керемедчиев.
Останалите двама пътници в японския автомобил – Ивайло Бойчев и Пламен Стефанов, не са с контузии, които застрашават живота им.
23.06.2020, 16:07 часа
6119 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha