Жестокост: Циганин от Враца подпали мрежата с брутално насилие над куче /снимки и видео/

Жестокост: Циганин от Враца подпали мрежата с брутално насилие над куче /снимки и видео/ Кадри с брутално насилие над беззащитно куче във Враца взривиха социалните мрежи за часове. За жестокостта към животното в редакцията на агенция BulNews постъпи и сигнал от жител на града, който помоли да се даде гласност на случая. 
На видеоклиповете циганин и децата му тормозят животното, като са го впрегнали на каруца. Бащата се е качил в талигата и го удря, за да я дърпа по-силно. През това време отрочетата му снимат и искрено се забавляват от мъките на кучето. Последвайки примера на баща си, малките циганчeта започват да хвърлят предмети по изплашеното животно и го удрят с лопата. 
Видеото е публикувано в личния му профил във фейсбук и за часове придобиха голяма популярност в мрежата, като под тях се изляха куп негативни реакции. Заради жестоките кадри той успя да си навлече гнева на хора от цялата страна, които ревностно защитават животното в коментарите. На тях е попаднал и възмутеният врачанин, който сигнализира в медията ни. По негови думи, агресивният циганин също е жител на областния център и живее в крайните квартали.
От снимките му в социалната мрежа става ясно, че това не е първата му жестока проява към животните. Той се е „похвалил“ и със заклано агне, като на част от кадрите с него присъстват и децата му. 
В сигнала до редакцията ни възмутеният гражданин споделя, че се е почувствал длъжен да сигнализира, за да се даде гласност на случая и компетентните органи да вземат мерки срещу агресивния циганин, за да бъде спряно насилието над беззащитните животни.





24.06.2020, 10:19 часа
8570 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha