С условна присъда се размина побойник, нападнал медик и шофьор на линейка в Мездренско

С условна присъда се размина побойник, нападнал медик и шофьор на линейка в Мездренско Aгресивен мъж, нападнал фелдшер и шофьор на линейка на спешна помощ в Мездренско, се размина с условна присъда, научи агенция BulNews. 
От материалите по делото става ясно, че на 3 ноември миналата година, подсъдимият Б.Я.Г. в село, близко до железничарския град, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение. Той нанесъл удари в областта на рамото на Й.Х.Н. - шофьор на линейка и в корема на фелдшера Л.Ц.С. 
Разяреният мъж ритал задните врати на линейката, отправял обидни думи към двамата мъже от спешния център в Мездра, отзовали се на повикване на адрес в селото.
След подаден сигнал в районното управление в железничарския град на място пристигнал полицейски екип. Побойникът оказал съпротива срещу служителите на реда. Той дори отказал да се качи в патрулката и ритал по вратите на автомобила. Наложило се униформените да използват снимки, за да го качат в колата, но той не спрял да буйства и да рита по скоростния лост и радиостанцията. Деянието му е квалифицирано от съда като престъпление против реда и общественото спокойствие.
Магистратите в районния съд в Мездра постановиха на обвиняемия наказание „лишаване от свобода” за срок една година условно с три години изпитателен срок. 
Присъдата е окончателна и не подлежи на протести и обжалване.

*Снимката е илюстративна 
 
25.06.2020, 08:40 часа
1075 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha