Тържествено връчиха дипломите на зрелостниците от випуск 2020 в Борован /снимки/

Тържествено връчиха дипломите на зрелостниците от випуск 2020 в Борован /снимки/ Днес двора на Професионална гимназия по транспорт "Коста Петров" отново бе изпълнен с усмивки, празнично настроение, развълнувани абитуриенти, учители и родители, а поводът бе тържественото изпращане на Випуск 2020 и официално връчване на дипломите на зрелостниците.
Въпреки многото трудности, през които трябваше да преминат завършващите ученици и техните учители в един такъв момент сякаш хубавото настроение изтрива донякъде всичко, което преживяхме и продължаваме да преживяваме, защото има моменти в човешкия живот, когато емоцията надделява над всичко и това ни дава сили да продължим.
В тържествения ден изпълнен с много емоции  при спазване на мерките за дистанция бяха спазени всички традиции на училището, за да могат момичетата и момчетата на Випуск 2020 да получат своя дългоочакван миг, с който да запомнят своето дипломиране. Официални гости на тържеството бяха кметът на община Борован – инж. Десислава Тодорова и госпожа Гергана Михалчева – директор на БЧК – Враца. Тържеството започна със обръщение на директора на училището госпожа Десислава Василева към абитуриентите. Кметът на общината инж. Тодорова поздрави завършващите, техните родители и учители с вълнуващо слово, след което лично  връчи грамоти и награди на отличниците. Гвоздеят на тържеството беше поставянето на капсула на времето, в която са отправени послания към бъдещите поколения. Госпожа Десислава Василева и инж. Десислава Тодорова поставиха капсулата в специално предвидено място. Капсулата с посланията трябва да бъде отворена през 2045 г.
С много мили думи към завършващите се обърнаха класните ръководители на двата класа Антоанета Иванова и Пламенка Николова. От своя страна дванадесетокласниците благодариха на всички свои учители за това, на което са ги научили през всичките тези години и разбира се най-вече на своите класни ръководители.
26.06.2020, 16:50 часа
1334 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha