Жена почина, след като мъж изнасили пред нея трите й племенници в Южна Африка

Жена почина, след като мъж изнасили пред нея трите й племенници в Южна Африка Възрастна жена получила сърдечен удар, след като била принудена да гледа как нападател изнасилва брутално трите й племенници, пише британското издание „The Mirror”, цитиран от NOVA.
Мъжът влязъл в дома на семейството в Южна Африка с качулка на главата и заплашил жертвите си с пистолет. След това заключил в стаята на бабата трите сестри, които са на възраст 19, 22 и 25 години. После започнал да извежда една по една и ги изнасилвал пред очите на жената, която ги отглеждала. Тя паднала на земята и издъхнала на място. Според полицията причината за смъртта й е инфаркт, получен заради преживяния шок. По тялото й нямало следи от насилие.
Нападателят все още се издирва. Синът на починалата жена споделя, че трите изнасилени момичета са съсипани и призовава, ако е имало свидетели на жестокото поегателство, веднага да дадат показания.
От началото на пандемията от коронавируса все повече жени в района стават жертва на изнасилвания и убийства, отичтат местните власти.
30.06.2020, 15:29 часа
731 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha