Любомир Янев оглави ГДБОП, „Конкурент“ пак се провали с невярна информация за Янко Янколов /доказателства/

Любомир Янев оглави ГДБОП, „Конкурент“ пак се провали с невярна информация за Янко Янколов /доказателства/ Старши комисар Любомир Янев е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на ГДБОП.
Това стана със заповед на вътрешния министър Младен Маринов. До момента старши комисар Янев заемаше поста заместник-директор на службата.
Днес сутринта обаче врачанският седмичник „Конкурент“ гръмна с новината, че директорът на областната дирекция на МВР във Враца Янко Янколов е фаворит за мястото на подалия оставка Ивайло Спиридонов. От фалиралия всекидневник бяха стигнали дотам да твърдят, че той е любимец на вътрешния министър Младен Маринов, което пък било сигурна гаранция, че именно Янколов ще оглави ГДБОП. По техни думи „всички погледи били насочени към Янколов, като е въпрос на дни да стане ясно дали кандидатурата му ще бъде одобрена от висшето ръководство на вътрешното ведомство“. Чистокръвни мисирки!
Развитието на събитията от деня обаче показа, че за пореден път главният редактор на изданието Георги Александров, по-известен като Гошо Синдика, е подвел оредялата си аудитория. Стремежът за трупане на трафик го е довел дотам, че материалите на „Конкурент“ да са на границата на реалността, като много често повечето текстове във вестника и сайта са в жанра „фантастика“.
В конкретния случай подведените журналисти от седмичника бяха на косъм да вкарат огромна интрига с твърдението си за отношенията на Янколов с министъра. Добре, че никой не ги чете!
Според тях шефът на полицията във Враца е любимецът, което логично означава, че останалите областни директори на МВР са жестоко мразени от Младен Маринов. Разбира се, тези твърдения на Гошо Синдика са пълни глупости, тъй като не отговарят на истината.
След като вече е ясно, че Янко Янколов не е новият директор на ГДБОП, е редно изданието да се извини на своите читатели за откровено подвеждащата информация, която няма нищо общо с реалните събития. Очевидно е, че някой умишлено пробутва слухове на Гошо Синдика и той като истински шаран захапва с пълна уста. Очевидно е и, че дребничкият журналист може да бъде хванат и на бастун…
30.06.2020, 15:05 часа
5629 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha