Младежът, блъснал и убил възрастен мъж в Монтана, се размина с условна присъда /снимки/

Младежът, блъснал и убил възрастен мъж в Монтана, се размина с условна присъда /снимки/ 16 месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок и лишаване от право да управлява МПС за три години, наложи съдът на С. Д. за катастрофата, при която загина възрастен мъж. Фаталният инцидент стана на 13 декември миналата година на ул. „Св. Кл. Охридски”, срещу магазин БИЛА.

Фатален петък! Пешеходец загина на място при катастрофа в центъра на Монтана /снимки/

С. Д. на 19 години от Берковица, ученик в 12-ти клас в гимназия в Монтана имал шофьорска книжка от м. април 2019 г.
В деня на катастрофата С.Д. пристигнал на училище с лек автомобил „Ауди“, собственост на майка му. В едно от междучасията, заедно с негов приятел, решили да се повозят с колата, паркирана пред училището. Качили се в автомобила, като на мястото на водача седнал С. Д. Първоначално потеглил към „Кауфланд“, продължил към ЖП гарата и по ул. „Св. Климент Охридски“. В централната час на града, ученикът управлявал със скорост от 80 км/ч., при максимално допустима – 50 км/ч.
В района на кръстовището на ул. „Св. Кл. Охридски” с ул. „Велико Търново“ заради червен сигнал на светофара, натиснал спирачка. Заради превишена скорост и мокра пътна настилка, автомобилът изгубил устойчивост, а С. Д. – контрола върху управлението му. Колата се насочила вдясно по посока на движението, напуснала платното за движение и продължила косо по тротоара.
В същия момент по него минавал осемдесет и седем годишният Ц. Л. Възрастният мъж бил ударен от автомобила, последвал и сблъсък на МПС в крайпътно дърво.
Вследствие на получените тежки травми пострадалият мъж починал. Присъдата може да бъде обжалвана пред Софийска апелативен съд.
02.07.2020, 09:28 часа
6208 3
Коментари

съдията

05.07.2020, 01:54 часа
Иначе сме много отворени всички, кажете ако знаете не е секретна информация кои са в съдийския състав и кои е адвокат на момчето, просто се изисква някаква регистрация за да се прави справка по делата, не се срамувайте и страхувайте

Справедливия

03.07.2020, 03:48 часа
Някой знае ли имената на съдийския състав и на адвоката на момчето, поне да знаеме от кои да се пазиме или кои да търсиме в зависимост от случая

!!!

02.07.2020, 12:13 часа
Обжалвайте и го съдете това говедо , какво е това 3 години условно за убиство.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha