Женско помагало: Кога е най-добре да кажете „обичам те“ според мъжете?

Женско помагало: Кога е най-добре да кажете „обичам те“ според мъжете? Обичам те – две малки думи, а толкова много значение. Някои хора ги използват безразборно и след това страдат. Други го казват без да са искрени и без да придават същност на тези думи. За други хора пък означават много. Затова не трябва да се раздават безразборно. Какво мислят мъжете по въпроса за това кога за първи път е редно да кажеш „обичам те“, сайтът yourtango.com събира мнения на мъже, които споделят опита си.

Кажете „обичам те“, само ако сте 100% сигурни в това
Според мъжете една от най-големите грешки е да кажеш „обичам те“ без да си сигурен в това и преди чувството да се е зародило истински. Някои хора бъркат привличането и сексуалната енергия с обич и прибързват с признанието. Повечето мъже са предпазливи, когато казват „обичам те“ и предпочитат да го изрекат само когато са 100% сигурни в чувствата си и тези на половинката си.

Ако го почувствате, кажете го
Според някои мъже няма значение колко време е минало от началото на връзката и какви са социалните стереотипи за това кога е редно да кажеш „обичам те“. Те смятат, че щом си го почувствал, трябва да го кажеш. Не трябва да се страхуваш, защото можеш да пропуснеш любовта.

Не казвайте „обичам те“ за първи път в леглото
Когато страстите са разгорещени, човек може да каже много неща, за които да съжалява след това или които да го накарат да разкрие душата си и да стане уязвим, а не е трябвало. За предпочитане, според мъжете, е да се признават чувства, когато главата ви е „добре охладена“, а не под влияние на горещи емоции.

Кажете го, когато усещате, че е настъпил най-естественият момент за това
Понякога човек трябва просто да се довери на инстинктите си и да действа без да следва предразсъдъци. Ако усещате, че е настъпил най-естественият и непринуден момент да кажете „обичам те“ за първи път, просто го направете.

Кажете „обичам те“, когато вече сте опознали добре човека до себе си
Прибързването в любовта, както и във всичко в живота, може да ви причини болка, да ви уязви и да ви постави пред грешни избори. Затова е хубаво да опознаете добре човека до себе си преди да му признаете чувствата си.

Кажете „обичам те“, когато сте сигурни, че е любов, а не страст
Трудно е да се разграничат двете усещания, но не е невъзможно. Трябва да сте сигурни, че страстта ви е прераснала в обич и желание за съвместен живот и закрила, за да признаете, че обичате някого.
06.07.2020, 11:00 часа
566 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha