Един от водещите офталмолози у нас ще преглежда в МБАЛ – Мездра /снимки/

Един от водещите офталмолози у нас ще преглежда в МБАЛ – Мездра /снимки/ Един от водещите офталмолози у нас - д-р Яни Здравков, ще извършва веднъж месечно специализирани прегледи по очни болести в „МБАЛ - Мездра“ ЕООД. Прегледите са платени и ще се провеждат на първия етаж в сградата на болницата. Първият от тях ще бъде на 31 юли 2020 г. /петък/ от 10 часа. 
Записвания за прегледите се приемат при секретарката на лечебното заведение Илияна Миркова /ет. 5 в сградата на МБАЛ - Мездра/ или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на главния вход на болницата и при секретарката. 
Д-р Яни Здравков е доктор на медицинските науки, завеждащ Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“ и преподавател към Катедрата по офталмология на Медицински университет - София. 
Занимава се с хирургично и консервативно лечение на болестите както на предния, така и задния очен сегмент - катаракта, глаукома, макулна дегенерация, диабет, възпалителни и съдови заболявания и др. 
Специализирал е в редица престижни очни клиники в Италия, Словения, Чехия и Швейцария. Има над 20 публикации в български и чужди научни списания, както и повече от 40 участия в научни конгреси.
 
03.07.2020, 16:00 часа
1714 1
Коментари

малиии

03.07.2020, 22:35 часа
Бааго я рекох че шъ преглежда без пари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha