Трагедия! Почина колоездачът, който се удари челно в кола в Монтанско

Трагедия! Почина колоездачът, който се удари челно в кола в Монтанско Почина колоездачът, който се заби челно в автомобил в Монтанско, научи BulNews.
За тежкия инцидент, от вчера, медията ни съобщи малко след случилото се.

Кръв на пътя! Колоездач се заби челно в кола в Монтанско, състоянието му е тежко

Катастрофата е станала около един час преди да бъде обявено началото на състезанието по шосейно колоездене „Комски часовник“. 61-годишен мъж от Елин Пелин, без да уведоми никого, се изкачил с автомобила си до хижа „КОМ“- нова, след което предприел екстремно спускане към старта на състезанието, който бе определен при стадион „Мрамор“.
Опитният колоездач, участвал в десетки състезания, се е ударил в лек автомобил "Ауди 80", който пътувал за Ком. Колата, управлявана от 67-годишен пловдивчанин, навлязла в насрещното платно на завой, при което колоездачът се забил в нея, паднал на предното панорамно стъкло, прелетял над автомобила и се приземил зад него. Разцепеното на две колело "Трек" е открито на метри от колата.
Водачът на автомобила е изпробван за алкохол, като резултатът е отрицателен.
Велосипедистът е приет в монтанската болница с много тежки травми, несъвместими с живота, съобщиха от лечебницата. Той е постъпил със счупени ребра, тежка контузия на главата, травма на мозъка и счупена основа на черепа. 61-годишният колоездач е починал вчера на обяд, докато лекарите се борили да спасят живота му.
 
05.07.2020, 13:00 часа
5857 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha