"Кариана"/Ерден/ с тежка загуба от "Струмска слава" на стадион „Свети Петър“ в Банско

"Кариана"/Ерден/ с тежка загуба от "Струмска слава" на стадион „Свети Петър“ в Банско Отборът на "Кариана"/Ерден/ отстъпи с 0:3 от "Струмска слава" в първата си контролна среща на лагера в Банско. Мачът се игра на официалния стадион „Свети Петър“, на който карианци не успяха да се покажат в добра светлина.
Резултатът бе открит още в 12-ата минута. Тогава завърналият се отново в Радомир след едногодишен престои в "Литекс" (Ловеч) юноша на ЦСКА Александър Аспарухов (на снимката) изпрати топката в напречната греда, но при добавката Борислав Николов я върна в мрежата.
След половин час игра Антон Тунгаров се оказа на точното място при едно меле пред вратата на Кариана и удвои. В 60-ата минута след бърза контраатака Тунгаров изведе Николай Ганчев пред наказателното поле и той с помощта на страничната греда направи резултата класически.
„Повече от нещата, които опитахме се получиха. Допуснахме и много грешки, но съперникът ни не успя да ги оползотвори“, заяви след мача наставникът на "Струмска слава" Владимир Димитров.
Контролата със Славата бе трета от предсезонната подготовка на Кариана. Равносметката от предишните две е загуба с 2:1 от "Миньор" (Перник) и равенство 1:1 със столичния "Септември". На 8 юли, отново в Банско, воденият от треньора Веселин Великов тим от монтанското село Ерден ще премери сили с отбора "Хебър" (Пазарджик).
05.07.2020, 20:10 часа
853 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha