На градус! Спипаха пиян мъж от Градешница, давал газ на колата си в Монтана

На градус! Спипаха пиян мъж от Градешница, давал газ на колата си в Монтана Служители на реда са хванали пиян мъж от врачанското село Градешница да управлява лек автомобил в Монтана, съобщиха от пресцентъра на МВР в града на Огоста.
Случилото се е от вчера малко след 3 часа. Дежурен екип на полицията е спрял за проверка лек автомобил "Мазда 323 F" с врачанска регистрация. Зад волана му е бил 36-годишен жител на селото. Той е бил неприятно изненадан от униформените на кръстовището между бул. "Трети март" и ул. "Иван Давидков". Ченгетата тествали водача за употреба на алкохол с дрегер. Техническото средство е отчело 1.36 промила алкохол в издишания от него въздух.
На нарушителя е издаден талон за изследване, съгласил се е с показанията на уреда и отказал кръвна проба. При направената справка е установено, че поставените регистрационните номера на автомобила отговарят на друго МПС. Водачът е задържа в полицейския арест на районното управление в Монтана за 24 часа. Работа по случая продължава.
 
06.07.2020, 11:38 часа
900 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha