Вижте с какви думи Енио Мориконе се сбогува със съпругата си и всички хора

Вижте с какви думи Енио Мориконе се сбогува със съпругата си и всички хора Маестро Енио Мориконе, който почина на 91 години, е написал писмо, адресирано до съпругата му, в което се прощава с нея. Това съобщава изданието ”Куриере дела Сера”, коет утре ще публикува писмото.
Писмото му носи заглавие: "Най-болезненото сбогом. До съпругата ми." Издиктувал го е на своя приятел и адвокат Джорджо Асума. В текстът се казва, че той се надява хората да разберат колко много ги е обичал, а  към съпругата си още веднъж той потвърждава обета си и любовта си.
Ето какво пише гениалният композитор:
Аз Енио Мориконе починах.
Съобщавам го така на всичките си най-близки приятели, които винаги са били до мен, както и на далечните. Пращам ви голямата си обич. Отдавам специална почит на Пепучо и Роберта, които в последните години бяха повече от приятели за нас. Причината, която ме подтикна да се обърна към вас по този начин и да пожелая погребение в много тесен семеен кръг е една единствена- не искам да безпокоя никого.
Поздравявам с много обич Инес, Лаура, Сара, Енцо и Норберт, за това че споделиха с мен и семейството ми голяма част от своя живот. Искам да спомена с любов и моите сестри Адриана, Мария, Франка и техните близки, и да им засвидетелствам колко много съм ги обичал всичките. Силно, дълбоко и огромно сбогом към децата ми Марко, Алесандра, Андреа, Джовани, моята снаха Моника и към моите внуци Франческа, Валентина, Франческо и Лука. Надявам се да разберат колко много ги обичам. И последно, но не на последно място Мария. На нея потвърждавам необикновената любов, която ни държеше заедно и която с огромно съжаление оставям. Към нея е най-болезненото ми сбогом.
06.07.2020, 19:49 часа
1426 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha