Пич, не те искам между краката си!

Пич, не те искам между краката си! Няма нужда да се оправдаваме за нищо в секса. Ако нещо не ни харесва, сме в правото си да наложим ембарго и да го извадим от списъка с обичайните си сексуалности.
Аз лично съм привърженичка на повечето креватни дейности и със сигурност оралното обожествяване на моите гениталии от партньорите ми е сред тях. Имам приятелки обаче, за които срамните устни и клиторът им са тера инкогнита за техните партньори. Може да споделят всичко от себе си с тях, но не и тази част.
Във фантазиите всички може да сме смели и разюздани, но в реалността всичко опира до това кое ти е приятно и кое те кара да се свиваш в леглото от страх да не би да ти се случи.
Някои жени задължават оралната любов да присъства в креватното им меню, други дами пък за нищо на света не биха допуснали устата на партньора им да припари до най-интимните им гънки.
Това обаче понякога зависи от този, който се е запътил на юг от Рая.
Може да не го харесваме достатъчно, та да искаме да се споделим по този начин с него. Или пък не чувстваме достатъчно интимност, за да му позволим да пие от извора на белоногата. За някои жени стимулирането с език е единственият източник на оргазъм, за други е толкова срамна работа, че са в състояние да се откажат от удоволствието си, само и само да не се червят, забързани в мислите си за миризмата, за красотата и за голотата на женските си части.
Преди да решите да откажете тази радост на себе си и на човека, с когото се любите, си отговорете наистина ли не ви харесва този вид любов или просто изпитвате неудобство от вас самите? Да не говорим, че оралният секс е тотална капитулация пред въоръжения с език любовник.
Докато се чудите, ще ви кажа един сигурен факт – езикът е добре дошъл навсякъде, където ни кара да се гърчим от кеф. И още нещо много важно – на нито един човек тялото не мирише през цялото време на сапун и парфюм.
Най-големият враг на този вид обичане е собственият ни мозък. Вместо да се прехласваме от екстаз, когато главата на възлюбения е между краката ни, ние се притесняваме за някой забравен косъм, за това дали ченето му вече не е уморено от прекалено старателна любовна служба и как изглежда нашата дибидюс женственост.
Един приятел наскоро ми сподели, че за него е изключително обидно, ако жената, с която прави секс, откаже ищаха му да я задоволи с език. Твърдеше отривисто, че това е начин да засвидетелства колко много я харесва. Че по този начин неговата любов е реципрочна на нейната, с която тя го дарява, докосвайки члена му с уста.
Така че заключете притесненията си в килера и марш смело към спалнята и към езика на любимия.
10.07.2020, 11:00 часа
1289 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha