От последните минути! Две жени не успяха да се разминат на широк булевард във Враца и огънаха ламарини, трафикът е затруднен /снимки/

От последните минути! Две жени не успяха да се разминат на широк булевард във Враца и огънаха ламарини, трафикът е затруднен /снимки/ Катастрофа затруднява трафика по възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Пътният инцидент е станал преди минути на булевард „Васил Кънчов“ в областния център. До него се е стигнало след като лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от жена, който е пътувал към Враца, е предприел забранен ляв завой, пресичайки двойната непрекъсната линия. Зад него в същата посока се е движела шофьорка с „Тойота Корола“, която не е успяла да спре и е ударила неправилно завиващия „Фиат“. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора, но и по двата автомобила има метериални щети вследствие на сблъсъка. 
На мястото пристигнаха полицейски патрул и линейка. Медиците прегледаха участничките в катастрофата, които не са ранени, но са изплашени от инцидента. 
Пътуващите в района да се движат с повишено внимание, тъй като двете возила все още са на пътя и движението се осъществява в една лента. 
 
08.07.2020, 09:36 часа
6001 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha