Ексклузивно в BulNews! Вижте кой е оцелелият по чудо моторист след жестоката катастрофа край Враца /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Вижте кой е оцелелият по чудо моторист след жестоката катастрофа край Враца /снимки/ Стана ясно кой е тежко пострадалият моторист при жестоката катастрофа край Враца, за която съобщи първо агенция BulNews.
Припомняме, че инцидентът стана на 28 юни около 19.30 часа на острия завой между областния град и село Краводер. Тогава двуколесното возило се беше размазало в спрял в отбивка лек автомобил „Пежо“. Вследствие на удара момчето е паднало на 20 метра от колата, а моторът се е спрял на около още 50 метра.

Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/

Медията ни първа се сдоби със снимки на оцелелия по чудо моторист. 26-годишният Николай М. от Враца е младежът, бил на косъм от смъртта. Николай работи като военен в Плевен, а неговото семейство живее във врачанското село Ракево. Часове преди кървавия инцидент той е бил с приятели на басейн, а до произшествието се стигнало, когато компанията се прибирала към Враца.
Вчера изпълнителните директори на врачанската болница и столичното лечебно заведение УМБАЛ „Св. Екатерина“, където са спасили живота на момчето, разказаха подробно колко тежки и несъвместими с живота са били неговите травми.

Световен феномен: Мотористът от тежката катастрофа край Враца е оцелял, въпреки несъвместимите с живота травми

Към момента състоянието на момчето е стабилно, обаче му предстоят още сериозни операции в болницата в София.

 
08.07.2020, 13:00 часа
9148 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha