Щастлива развръзка! Намериха изчезналата жена от ломското село Крива бара

Щастлива развръзка! Намериха изчезналата жена от ломското село Крива бара 24-годишната Александра Борисова Ангелова от ломското село Крива бара е била намерена вчера, научи агенция BulNews.
Припомняме, че младата майка изчезна в четвъртък. Жената си взела направление от личния лекар, за да отиде до ортопедичното отделение в Горна Баня в столицата и казала на близките си, че ще отседне при брат си в кв. "Орландовци". Около обяд обаче тя спряла да вдига телефона си. Към медията ни за помощ се обърна нейният партньор Валентин Митов, с когото тя живее във Враца на семейни начала. За кратко публикацията се разпространи в социалните мрежи и хора от страната и региона се опитаха да помогнат за намирането й.
 
Споделяйте! Изчезна майка на две деца от Ломско, която живее във Враца /снимка/

Валентин и майката на Александра сигнализирали в полицията във Враца и Лом. Униформените започнали издирване и вчера младата жена е била намерена в Левски, Плевенско. Тя е открита невредима, но е говорела несвързано, споделиха пред наш репортер нейните близки.
24-годишната вече е вкъщи, като тепърва предстои да бъде установено каква е причината за изчезването й и какво се е случило. 

 
08.07.2020, 10:49 часа
18153 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha