Полицаите от Врачанско отбелязаха със спортни прояви професионалния си празник /снимки/

Полицаите от Врачанско отбелязаха със спортни прояви професионалния си празник /снимки/ Със спортни турнири полицаите от Врачанско отбелязаха професионалния си празник, който се чества на 5 юли.
Стрелците от полицейското управление на АЕЦ "Козлодуй" показаха най-точен мерник в турнира по спортна стрелба за служители на МВР. В отборната надпревара шести се наредиха стрелците на Сектор "ПИП", а пред тях командата от затвора, като четвърти е вторият тим на АЕЦ. Подгласници на шампионите станаха двата тима на полицейското управление във Враца.
Ивайло Флоров безапелационно спечели първото място в индивидуалната стрелба, следван от Николай Милушев и Румен Николов.
Областната дирекция на МВР стана шампион в турнира по волейбол, след като във финала първенците удариха с 3:1 гейма тимът на областната дирекция за противопожарна защита на населението. Двата тима стигнаха до битката за титлата след чисти победи от по 2:0. Дирекцията на МВР премина през военните от формирования 54 990, а пожарникарите се справиха с участъка в "Дъбника".
Управлението на АЕЦ "Козлодуй" спечели и турнира по минифутбол, след като на финала победи пожарната с 3:1. Отборът на затвора пък се нареди трети след изразителен успех с 6:2 над полицаите от районното управление в Козлодуй.
08.07.2020, 11:37 часа
1781 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha