Палаво помагало! Предиграта извън леглото

Палаво помагало! Предиграта извън леглото Понякога предиграта е много повече секс, отколкото същинският акт. Благодарение на нея между чаршафите се случва повече интимност и още по-грандиозна близост. Малките жестове, които казват „обичам те“, носят усещане за нежност и грижа в отношенията, които помагат за емоционалната сигурност.
Понякога предиграта започва извън кревата.

Говори му мръсно навън
Имах любовник, който много обичаше да съм разюздана на обществени места. Не, не ме е карал да ходя гола из площадите, но обожаваше да му говоря мръсотии, докато вечеряме в някой от любимите му ресторанти. Преглъщаше по-жадно пържолата, докато му обяснявах какво ще му се случи за десерт.

Изглеждай и ухай неустоимо
Визуалните и обонятелни подсказки никога не са за пренебрегване. Те са доста директен път до така жадувания оргазъм. Начинът, по който изглеждате, и мирисът, който излъчвате, са едни от най-фронталните стимулатори на мъжкото либидо. Пръснете от любимия му аромат, облечете приказна рокля, не прекалявайте с грима и оставете той сам да падне в капана. Мъжете обичат уверени жени, които са в унисон със своята женственост.

Забрави за сутиена
Следващия път, когато тръгнете на път през уикенда, освободете не само духа си, но и тялото. Забравете за сутиена и нахлузете по-широка блуза, която да открива палаво поне едното ви рамо. Със сигурност едната ръка на партньора ви ще бъде на лявото ви бедро доста често. Ако път вие шофирате, още по-добре. Забранете му да ви докосва и го оставете да лелее за това, което ще се случи веднага след като пристигнете там, за където сте тръгнали.

Напиши писмо
Аз лично много обичам да пиша старомодни любовни писма. Такива, дето се пишат на ръка. Намирам ги за доста по-интимни от разменени стикери в приложенията на смартфона. От време на време се случва и да напиша писмо, което е доста по-мръснишко, и, вярвайте, върши чудеса за събитията, последвали в кревата.
И не е нужно да е цял ферман – една залепена бележка на входната врата, в която обяснявате какво усещате, когато мислите за секс с него, е достатъчна, за да ви дари със завидно удоволствие.

Инициирай нещо екстремно
Ако ти е писнало всеки уикенд да закусвате в леглото, то тогава изберетенякакво приключение, което да увеличе още повече интимността между вас. В крайна сметка адреналинът е приказна начална скорост за секса. Скално катерене, бънджи скокове, рафтинг – все неща, влизащи директно в залата на славата на предиграта.
12.07.2020, 11:00 часа
810 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha