Вижте какво ще бъде времето днес

Вижте какво ще бъде времето днес Днес отново ще слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са предимно между 29 и 34 градуса, в София - 29 градуса. Това съобщиха от НИМХ.
Слънчево ще бъде и над Черноморието. Ще духа умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 26 и 28 градуса, температурата на морската вода ще бъде с градус по-малко. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.
В събота времето ще се задържи слънчево. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса.
В неделя преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд с ориентиране на вятъра от северозапад ще започне да прониква хладен въздух. Над западните и планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там на отделни места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Не е изключено да има локални интензивни валежи и градушки.
10.07.2020, 08:04 часа
389 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha