Венелина Попова: Оставка за Младен Маринов!

Венелина Попова: Оставка за Младен Маринов! Оставка за Младен Маринов! Да излезе веднага и да каже кой разпореди на полицаите край ”Росенец” да допускат ДОВЕДЕНИТЕ от Пеевски членове на ДПС, които, за да бъдат разпознавани от униформените са със шапки и тениски на партията, а да спират САМООРГАНИЗИРАНИТЕ във Фейсбук граждани.
Питам и Борисов за сценарий ли става дума, за който той е знаел или просто с изявленията на пресконференцията си вчера даде идея за това, което се случва днес. Защо предупреждаваше за възможни етнически конфликти, защо спомена Босна, а днес един от бранителите на Доган - Катуница. Каква Босна, каква Катуница?
Не са ли наясно Пеевски, Карадайъ и всички онези, които докараха чак от Пирин и Родопите депесари на брега още от рано сутринта, че когато хората са изнервени от двойния аршин в прилагане на закона, трябва само една словесна свада между двата лагера, за да възникне конфликт, който ще бъде определен от управляващите и Гешев като етнически. А оттам нататък никой не знае как ще се развият събитията.
Апропо защо и Дончев тази сутрин говореше,че няма да допуснат гражданска война. Може би това е последният шанс на това управление - да използват размириците и пандемията, за да обявят извънредно положение? Обаче властта да не забравя, че всяко търпение има граници.

Журналистът Венелина Попова, Фейсбук
11.07.2020, 13:55 часа
1000 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha