Информационна кампания на открито за новите антикризисни мерки предстои в Мездра и Роман

Информационна кампания на открито за новите антикризисни мерки предстои в Мездра и Роман На 21 юли (вторник) и 23 юли (четвъртък) Агенцията по заетостта започва поредица от събития в цялата страна, които са част от национална информационна кампания на открито за бизнеса “Новите мерки по Ваша мярка”. Всички 107 Бюра по труда у нас ще посрещнат българските работодатели на открито, за да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни мерки, които предлага Агенцията. Целта е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка поради разпространението на COVID-19. 
В часовия диапазон от 9.30 до 16 часа на обявените в кампанията дни и на леснодостъпно място на открито експерти от Бюрата по труда ще бъдат на разположение на представителите на бизнеса за консултации във връзка с пакета ЗАЕТОСТх3 - Проект „Заетост за теб”, подкрепата в сферата на транспорта и туризма чрез Проект „Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от COVID-19” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. и стартиралата на 15 юли мярка с нов дизайн 60/40. 
В шатрите на Агенцията по заетостта търсещите работа и работодателите, засегнати от кризата, ще получат изчерпателна информация за услугите, които предлагат Бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. Така те ще бъдат максимално улеснени в избора на точната мярка и точния подход за бързо възстановяване. 
Експертите от Бюрата по труда ще отговарят на въпроси, ще консултират и ще дават насоки, за да могат възможно най-голям брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от подкрепата на държавата. 
Информационната кампания в Мездра ще бъде проведена на площад „България” на 21 юли (вторник) от 9.30 до 16 часа, а в Роман - на 23 юли (четвъртък) на площад „Св. св. Кирил и Методий” в същия часови диапазон. 
 
20.07.2020, 14:28 часа
718 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha