16 години чакане, но завръщането си заслужава заради нея /снимки/

16 години чакане, но завръщането си заслужава заради нея /снимки/ "Лийдс" се завърна във Висшата лига след 16-годишно чакане. Това обаче няма да е празник само за феновете на клуба от „Елънд Роуд“, а за всички футболни запалянковци.
Привържениците на футбола от цял свят трябва да са доволни, тъй като все по-често ще имат шанс да се наслаждават на водещата от клубната телевизия на „белите“.
Русокосата Ема Луис Джоунс никога не е била футболен фен, но това не ѝ пречи да натрупа значителна популярност след първата си поява по „Leeds United TV“ през 2017 г.
„Никога не съм се интересувала от футбол, но откакто работя за телевизията на "Лийдс" станах запален фен. Бързо бях запленена от атмосферата на стадиона и вероятно в момента съм един от най-шумните зрители“, признава Ема.
Блондинката прави интервюта преди мачовете на Лийдс, а освен това работи за „BBC Radio 5 Live“. По време на Мондиал 2018 тя привлече вниманието на феновете по света, когато по време на загрявката преди мача на Англия с Коста Рика телевизионен оператор реши, че тя е много по-интересна гледка от случващото се на терена.
11.08.2020, 09:00 часа
2347 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha