Елза Хоск, Harper's Bazaar Гърция и Георги Сандев /снимки/

Елза Хоск, Harper's Bazaar Гърция и Георги Сандев /снимки/ Елза Хоск е звездата на корицата на Harper's Bazaar Гърция за август. Моделът е по бански и позира за гореща лятна фотосесия за гръцкото издание. Елза носи бански на Yves Saint Laurent и аксесоари на Loewe.
Комбинацията от оскъдното секси облекло, прекрасните форми на Елза Хоск и добрата работа на фотографа Юлия Горбаченко, не ни позволява да откъснем поглед от страхотните снимки.
Интересното е, че в цялата тази работа има и българска следа - гримът им е дело на Георги Сандев.
Той не пропусна да се похвали в профила си в Instagram за работата, която е свършил. Сподели и няколко кадъра от фотосесията.
От повече от 10 години Сандев живее и работи в Ню Йорк. Снимал е многобройни корици на Vogue, както и за издания като Harper's Bazaar, Elle и W magazine. Гримирал е куп холивудски звезди, между които попадат имената на Бела Хадид, Ан Хатауей, Нина Добрев, Адриана Лима, Ирина Шейк, Наоми Кембъл, Кейт Мос и много други.
Що се отнася до Елза Хоск, моделът на Victoria's Secret продължава да е все така неустоима, а ние продължаваме да се чудим как го постига. Да знаеш как да провокираш си е изкуство, в което Елза е толкова обиграна, че даже можем да я наречем творец.
12.08.2020, 09:00 часа
1030 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha