С грижа за най-малките! Отвори врати първият във Враца медицински център по детски болести „СилвиМед“ /снимки/

С грижа за най-малките! Отвори врати първият във Враца медицински център по детски болести „СилвиМед“ /снимки/ Първият медицински център по детски болести във Враца „СилвиМед“ днес отвори врати, научи агенция BulNews. На официалното откриване присъства и кметът на Враца Калин Каменов.
Той се намира на ул.“Васил Кънчов“ №78, в административното крило на автогарата.
Новооткритият медицински център работи и със здравната каса, като пациенти се приемат всеки делничен ден от 9 до 13 часа и от 16 до 20 часа.
Грижите за малките пациенти полагат едни от най-добрите специалисти в областта. В „СилвиМед“ се извършват прегледи, различни манипулации, лабораторни и образни изследвания. За да се чувстват малчуганите комфортно, помещенията са цветни и забавни, а обстановката - предразполагаща. Освен приятната атмосфера, за удобството на родителите, в центъра се предлагат комплексни услуги, които им спестяват време.
В модерния център консултации дават:
- Д-р Силвия Федева /педиатър/;
- Д-р Георги Цветков /педиатър, детски кардиолог/;
- Д-р Камелия Гетова /педиатър/;
- Д-р Кристина Симеонова /педиатър/;
- Д-р Василка Горнишка /педиатър, инфекционист/;
“Нашият екип се стреми да предостави най-добрата грижа за децата, за да задоволи специалните  им нужди. В нашия медицински център децата ни възприемат различно, защото ние подхождаме по различен начин. Ние разбираме техните нужди, техните емоции и страхове. Ето защо създадохме топла и светла среда, за да направим посещението на всяко дете при нас възможно комфортно и приятно”, споделя д-р Силвия Федева - управител.
Веднъж месечно в „СилвиМед“ ще бъдат канени специалисти от София, които да извършват прегледи. Така малките пациенти от Враца и региона ще могат да получат компетентно мнение, без да се налага да пътуват до столицата. По този начин родителите ще си спестят транспортни разходи и време, и ще могат да бъдат спокойни за здравето на децата си.
За максимално удобство медицинският център има и сайт /www.silvimed.bg/, в който чрез кратка регистрация родителите ще имат достъп до информация от предишни прегледи и резултати от направени изследвания. В електронния портал има и опция за запазване на час.
В медицинския център се спазват стриктно противоепидемичните мерки срещу COVID-19, като след всеки пациент се извършва задължителна дезинфекция. От центъра препоръчват часовете да се запазват предварително, за да се предотврати струпване на хора.
За информация и предварително записване на час, позвънете на тел.: 0890345666.
 
22.07.2020, 13:39 часа
11580 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha