„Еврофутбол" спечели трето дело – този път срещу НАП

„Еврофутбол" спечели трето дело – този път срещу НАП Трето дело, водено от „Еврофутбол" срещу умишленото убиване на компанията, беше спечелено от първия и единствен български букмейкър. С решение от 20.07.2020 г. Административен съд - София-град (АССГ) обяви за незаконен отказа на Националната агенция за приходите (НАП) да бъдат изплатени възнагражденията на служителите за месец април.
До тази абсурдна правна ситуация се стигна, след като бяха запорирани всички сметки на „Еврофутбол" от НАП по искане на Държавната комисия по хазарта (ДКХ) заради издаден АУПДВ. Това възпрепятства компанията да се издължи на своите служители, което ни принуди да заведем и дело. Така АССГ призна искането на българския букмейкър да изплати дължимите от него възнаграждения за основателно. Решението не подлежи на обжалване!
„Еврофутбол" за пореден път обявява действията на ДКХ за административен произвол и злоупотреба с власт, за което уведоми както водещите български и международни институции, така и родната общественост. Компанията заявява, че ще търси своите права по всички възможни законови начини не само у нас, но и пред чуждите правораздавателни органи.
23.07.2020, 12:54 часа
836 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha