Руска каратистка преби любовницата на мъжа си

Руска каратистка преби любовницата на мъжа си Руска каратистка беше осъдена за побой над любовницата на съпруга си, съобщи РИА Новости.
Съдът установи, че на 4 май обвиняемата нанася побой с ритници и дървен кухненски чук на любовницата на съпруга си в двора на дома й като мотивите за побоя са лична вражда. Жените се срещат пред местния магазин и обида към каратистката я предизвиква да нападне съперницата си .
39-годишната жена напълно признава вината си пред съда. Осъдена е на 180 часа поправителен труд по член от Наказателния кодекс на Руската федерация за нанасяне на лека телесна повреда с предмет, използван като оръжие.
По-рано жителка на Новосибирска област преби полицай и получи година условна присъда. Съдът установи, че през април 2019 година 31- годишната жена незаконно продава пушена риба на перона на гара Барабинск, когато към нея се приближава служител на реда като я предупреждава да преустанови дейността си и си тръгне от там. В отговор тя го удря с крака и ръце по главата и десния крак. Призната е за виновна по чл.318 от НК на Руската федерация за насилие срещу държавен служител без опасност за живота и здравето му.
 
*Снимката е илюстративна
30.07.2020, 13:09 часа
989 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha