Основателен ли е страхът? Близо 50% от мъжете са в шок, че имат малък пакет

Основателен ли е страхът? Близо 50% от мъжете са в шок, че имат малък пакет Вярвате или не, близо половината от американските мъже се безпокоят от размера на достойнството си и се притесняват, че половият им член ще ги изложи пред половинката им, разкрива „Дейли стар“.
Проблемът e там, че самите те намират дарованието си за не особено впечатляващо за дамите и се чувстват, меко казано, некомфортно от този факт.
До този извод стигнал екип от учени от университета в Калифорния след анкета, според резултатите на която едва 55% от жителите на САЩ от мъжки пол са доволни от това, което природата им е дала. Останалите 45% изпитват комплекси и ниско самочувствие.
За успокоение на недоволстващите от мъжкото си достойнство са резултатите от друго допитване, но само до жени. Резултатите от него са категорични – 85% от анкетираните дами са доверили, че не изпитват никакви проблеми от това партньорът им да разполага с по-малък инструмент между краката си. Даже напротив – повечето от тях са изтъкнали предпочитанията си към член с по-нормален или дори по-малък размер. И нищо чудно, че това е така.
Установено е например, че по-късият член компенсира размера си с по-широкия си диаметър, а колкото е по-широк един пенис, толкова по-плътно запълва той вагината.
По думите на Едуард Чой – ръководител на екипа, провел изследването, разковничето за ниското самочувствие при голямата част от мъжете се крие в гледането на порно. Истината е, че порноиндустрията не дава реална представа за нормалната мъжка полова анатомия, защото винаги залага на свръхнадарени сексуални атлети.
Липсата на достатъчно мъжка самоувереност по отношение на размера е и повод много мъже да се подлагат на уголемяване на пениса, без да имат нужда от това. Въпреки огромния куп лекари и процедури, които обещават да увеличат мъжкото достойнство с няколко сантиметра и да направят клиента си същински "секс звяр" в очите на нежните половинки, никоя от тях не е лишена от недостатъци. Първо, болезнено е. Второ, скъпо е, и не на последно място, рискът от получаване на нарушения на функциите му не е никак малък. Доказано е например, че експериментите с инжекции с минерални масла, вазелин и силикон са изключително непрепоръчителни, тъй като могат да доведат до образуването на опасни склерозиращи липогрануломи на мястото на поставянето.
И не на последно място – удължаването не води до подобряване на половия живот, предупреждава още Чой.
И на финал - малко информация. Средностатистическият размер на пениса, когато е в ерекция, варира между 14 и 16 см. В категория „малък“ пък попадат онези членове, които в развълнувано състояние достигат размер не по-голям от 11,9 см. Както сами може да се уверите обаче от по-горните резултати и мнението на експертите, дължината на мъжкото достойнство далеч не означава по-добър и задоволителен секс.
Учени от лондонския Юнивърсити колидж измериха пенисите на 104 мъже от всички възрасти - от тийнейджъри до пенсионери. Нормалният размер в отпуснато състояние и при леко изправяне на мъжкия полов орган е 13 сантиметра. И противно на разпространените вярвания, размерът на този анатомичен орган не може да бъде уголемен с упражнения или лекарства.
03.08.2020, 11:00 часа
1075 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha