Ужасяваща находка! Откриха разложен труп в отводнителен канал край Берковица

Ужасяваща находка! Откриха разложен труп в отводнителен канал край Берковица Полицаи са намерили разложен труп в отводнителен канал край Берковица, съобщиха от МВР в Монтана. 
Вчера, около 21 часа, е получен сигнал, че на новия околовръстен път на Берковица, до разклона за село Мездрея, в отводнителна канавка, има катастрофирал лек автомобил.
Към мястото веднага се отправил полицейски екип. Когато пристигнали униформените се натъкнали на ужасяваща находка - трупът на шофьора бил в напреднал стадий на разлагане. 
След извършения оглед на местопроизшествието станало ясно, че до смъртта на 75-годишния столичанин се е стигнало, след като той се е движил от София към Монтана, загубил контрол над лекия си автомобил "Фолксваген Голф", излязъл вдясно на пътя, преминал през банкета, качил се на предпазната еластична мантинела, обърнал се по таван и паднал в бетонова отводнителна канавка. 
При последвалата проверка в масивите на АПИ е установено, че автомобилът е преминал през прохода Петрохан на 15 юли около 6.40 часа, движейки се в посока Монтана, като най-вероятно инцидентът е станал на същия ден около 7.20 часа.
Тялото на водача е транспортирано за аутопсия в болницата в Монтана.
По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава в районното управление в Берковица.  

*Снимката е илюстративна 
31.07.2020, 10:30 часа
4766 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha