Първо в BulNews! Пламна общинският съвет в Мездра, председателят отива на конференция на ГЕРБ в София

Първо в BulNews! Пламна общинският съвет в Мездра, председателят отива на конференция на ГЕРБ в София Общински съветник от Мездра е с коронавирус, а председателят на местния парламент ще присъства днес на националната конференция на ГЕРБ в София, научи ексклузивно агенция BulNews.
Заразеният местен сенатор е един от шестимата заболели, които бяха съобщени вчера от здравните власти. Той няма симптоматика и е поставен под домашна карантина. Това е представителят на ДПС в общинския съвет Мирчо Маринов Мирчев. 
Припомняме, че в четвъртък /30 юли/ местният парламент в Мездра проведе редовното си заседание. Тогава заболелият е имал контакт с колегите си, които са присъствали на събитието, включително и председателят на общинския съвет Яна Венелинова Нинова. 
Днес контактната на заразения с COVID-19 Мирчо Мирчев ще присъства на националната конфененция на ГЕРБ в София, която започва от 12 часа. В нея ще участват над 3 хиляди души - депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места.
Така общувалата с носителя на коронавирус ще контактува с представители на партията от цялата страна, което носи потенциална опасност за пренасяне на заразата сред ключови фигури в организацията и нейни колеги от други населени места. 
 
05.08.2020, 10:20 часа
5911 1
Коментари

Хойо

05.08.2020, 13:40 часа
Една голема рикия за чиляка! Дано не забраи да цуне ръцете и другите такъми на тулупа! :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha