Община Борован остро осъди побоя над учителка в детската градина

Община Борован остро осъди побоя над учителка в детската градина Ръководството на Община Борован остро осъди побоя на учителка в местната детска градина „Тошка Петрова“ и определи поведението на майката и бабата на 5-годишно дете като недопустимо. За него медията ни съобщи по-рано днес.

Този див Северозапад! Майка и дъщеря пребиха учителка в детската градина в Борован

От местната администрация излязоха с подробности по случая:
В ДГ „Тошка Петрова“, поради епидемичната обстановка в страната във връзка с разпространението на Covid – 19 и въведените противоепидемични мерки на входа на ДГ има пропускателен режим и родителите не се допускат в сградата.
На 04.08.2020 г. към 8 часа майката на детето избутва медицинската сестра и дневната охрана, следвана от бабата и детето нахлуват в сградата на детската градина. Влизат в групата, която се намира на първия етаж, а вътре са учителката, помощник-възпитател и деца. Майката на детето я извикала да се приближи и нанася на учителката удари и словесни обиди. Цялата грозна гледка става пред очите на децата, от групата.

За случая са уведомени полицейският участък в Борован, община Борован в лицето на кмета инж. Десислава Тодорова и зам.-кмета Илиана Донкова, които предприеха незабавни мерки.
05.08.2020, 16:55 часа
1444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha