Хепънинг и 3-дневен киномаратон във Враца за Международния ден на младежта

Хепънинг и 3-дневен киномаратон във Враца за Международния ден на младежта Спорт, музикално шоу, кино маратон, състезания и ходене по въже са само част от атрактивните прояви, които се организират във Враца по повод Международния ден на младежта – 12 август. Празничният ден ще стартира в 10 часа в двора на НУ „Иван Вазов“, където ще се проведе първото предизвикателство за байкърите от града. Състезанието по приложно колоездене се организира от клуб „Велообщество“, Община Враца и Съюза на българските автомобилисти. Участниците ще бъдат запознати с правилника за движение по пътищата, пътните знаци и правилното управление на велосипед.
По повод международния празник Младежки дом, съвместно с Ученически общински съвет, организира хепънинг, който ще се състои пред сградата на Сувенирната палата и ще започне в 11 часа. Любителите на киното могат да се потопят във вечерен маратон, който ще започне в 21 часа на терасите на Младежкия дом. В програмата са включени лентите: „Борг и Макенроу“, „Да бъдеш Астрид“ и копродукцията „Книжарницата“.
Атрактивни инициативи са подготвили от Младежкия център в града, които ще се проведат в парка, зад паметника на Христо Ботев. Програмата започва в 18.30 часа с турнири по популярната игра „Диксит“ и включва още новото забавление в градска среда СЛАКЛАЙНИНГ или ходене по въже, музикално шоу на триото Наско, Атанас и Жоро, съвместно с група „Тиган“, викторина с награди и прожекция на филма „Море на вятъра” / “wind2win“. Празничната вечер ще завърши с огнено шоу на група „FireLab“.
10.08.2020, 11:29 часа
1323 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha