Брутално убийство в Бургас! Намушкаха 40-годишен мъж

Брутално убийство в Бургас! Намушкаха 40-годишен мъж Брутално убийство е извършено в ж.к. "Възраждане" в Бургас снощи, съобщиха от полицията. Престъплението е извършено около 22 часа на ул. "Ивайло" 54 в квартира. Обитателят ѝ е 57-годишен мъж от село Дюлево. Името му е Стоян, предаде Флагман.
На гости му е бил бургазлия, с когото седнали да се почерпят. Между домакина и госта му е възникнал междуличностен спор. 57-годишният мъж изкарал сгъваемо ножче и наръгал бургазлията в областта на гърдите. 
Дошлите на място полицейски служители, които получили сигнал за скандал между мъже в нетрезво състояние, установили трупа на мъж на средна възраст и следи от кръв в областта на гръдния кош. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, с малко име Живко.
След извършеното деяние домакинът се отправил в неизвестна посока, като забелязал полицейски патрул в района на Новата поща и се предал. 
Задържан е за срок от 24 часа. Извършени са множество процесуално следствени действия, сред които оглед на местопроизшествие, разпити, иззето е оръжието с което е извършено убийството и са назначени множество експертизи.
По случая е образувано досъдебно производство.   

 
10.08.2020, 12:18 часа
692 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha