В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през юли /статистика/

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през юли /статистика/ Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които става ясно каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, март, април, май и юни, а традицията ще продължи и през юли. 
Прави впечатление, че през летния месец има лек спад в интереса към новините, но пък някои медии са регистрирали увеличение на трафика. Въпреки времето за почивки сайтовете продължават да се радват на сериозна аудитория и остават предпочитан източник на информация за актуалните събития в страната и чужбина.
И през юли се запазва тенденцията BulNews да води убедително в класацията с резултат, който на този етап е непостижим за колегите от Видин, Враца и Монтана.
От данните личи, че на втората позиция, но с огромна разлика след лидера, остава електронният портал на фалиралия всекидневник „Конкурент“. През юли, както и през предишните месеци, обаче бяха установени упорити опити за манипулиране броя на посещенията чрез купуване на изкуствен трафик от фейсбук, така че бизнесмените трябва да имат едно наум за посочените в класацията цифри.
На третата позиция излезе сайтът на Иво Йорданов, докато врачанският „Зов“ слиза на четвъртото място. Петото място стабилно държат амбициозните колеги от Мездра, а след тях остават журналистите от Видин. Последното място през юли отново се заема от колегите от Козлодуй. 
За съжаление останалите сайтове от тази част на страната имат твърде ниски резултати през юли и броячите не успяват да регистрират данни.
Вярваме, че сухите цифри ще помогнат на бизнесмените, които имат намерение да инвестират в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да направят своя информиран избор.
Ето и класацията за юли:

1. bulnews.bg……………………………………. 1 374 165
2. konkurent.bg……………………………............... 276 981
3. vratzadnes.com………….……………...……...... 146 739
4. zovnews.com………………….…..…….…............ 88 337
5. medianews.bg………….………….….....….......... 77 781
6. vidinvest.com……………………...…....…..……… 59 435
7. kozloduy-bg.info……………….….…....……....... 22 836
12.08.2020, 08:34 часа
1341 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha