Право на отговор: Kaufland не прави компромис с качеството на предлаганите продукти

Право на отговор: Kaufland не прави компромис с качеството на предлаганите продукти Във връзка с Ваша публикация бихме искали да се възползваме от правото си на отговор. В тази връзка, моля, да публикувате следната позиция на Kaufland България:
„Във връзка с Ваша публикация от 11 август 2020 г. относно кисело мляко „Брей!“, Kaufland България изразява следната позиция:
Kaufland не прави компромис с качеството на предлаганите продукти – те подлежат на регулярни проверки в акредитирани лаборатории, като същевременно изискванията за качество към производителите и доставчиците са изключително високи.
Стоките с нашата собствена марка „Брей!“ се тестват минимум четири пъти в годината от независима акредитирана българска лаборатория, като част от продуктите (от месо) преминават контролни тестове осем пъти годишно. С цел максимална прозрачност и информиран избор на клиента, на етикета на всеки продукт от линията „Брей!“ са описани неговият производител и използвани суровини. Киселите млека от линията „Брей!“ са произведени съобразно изискванията на БДС и са от български суровини.
Kaufland носи отговорност към своите клиенти и взема под внимание потребителските мнения. Главният технолог на производителя на кисело мляко „Брей!“ в свое становище отрича твърденията в цитираната публикация чрез експертни аргументи и уверява в качеството на продукта. Очакват се резултати и от допълнителна и още по-подробна проверка от акредитирана лаборатория.
В полза на българския потребител е предоставянето на достоверна информация, базирана на проверени и надеждни източници“.

 
12.08.2020, 14:14 часа
1272 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha