МВР: При зверската катастрофа на „Петрохан“ тежко пострадали са 4-ма човека, настанени са в монтанската болница

МВР: При зверската катастрофа на „Петрохан“ тежко пострадали са 4-ма човека, настанени са в монтанската болница Четирима души пострадаха при зверската катастрофа на прохода „Петрохан“, съобщиха от МВР в Монтана. 

Тежък инцидент! Катастрофа между ТИР и кола затвори "Петрохан", има много ранени

Пътният инцидент стана снощи, малко след 20 часа. 37-годишен водач от Вълчедръм пътувал с колата си от София към Монтана, когато при прохода „Петрохан“ навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в насрещно движещия се влекач „ДАФ“ с прикачено полуремарке. ТИР-ът бил управляван от 36-годишен унгарски гражданин.
При катастрофата са пострадали трима от пътниците в автомобила и неговият водач. Те са транспортирани до спешното отделение в Монтана. В болницата на 4-мата са направени изследвания, при които е установено, че шофьорът е с 4 счупени ребра и изваден десен палец на ставата, а останалите 3-ма са с различни счупвания на крайниците и ребра.
Всички са настанени за лечение в монтанската многопрофилна болница, като опасност за живота им няма.
Водачите и на двете возила са изпробвани за алкохол, като пробите са отрицателни. Причината, довела до зверския удар, е несъобразена скорост спрямо пътните условия.
Работата по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
13.08.2020, 13:40 часа
30700 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha