ЗС на БФС - Велико Търново отложи 2 мача от втория кръг на първенството в Северозападната Трета лига

ЗС на БФС - Велико Търново отложи 2 мача от втория кръг на първенството в Северозападната Трета лига Спортно-техническата комисия /СТК/ при Зоналния съвет на Българския футболен съюз /БФС/ - Велико Търново отложи две срещи от предстоящия в неделя, 16 август, втори кръг от първенството по футбол в Северозападната Трета лига. 
Поради извършване на довършителни ремонтни дейности по сградата и терена на градския стадион в Лом СТК взе решение да бъде отложен двубоят между новака в групата ФК "Левски 2020" /Лом/ и ОФК "Локомотив" /Мездра/. Срещата е отложена със съгласие на двата отбора и на основание чл. 44, ал. 6 от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС за сезон 2020/2021 г. 
Тъй като отборът на ФК "Етър" II /Велико Търново/ е поставен под карантина поради констатиран играч с положителна проба за COVID-19, Спортно-техническата комисия реши да бъде отложен и мачът между ОФК "Трявна" и ФК "Етър" II /Велико Търново/. 
По същата причина миналата неделя беше отложена срещата "Етър" II /Велико Търново/ - "Левски 2007" /Левски/ от първия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига.   
13.08.2020, 16:09 часа
741 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha