Видинчани показаха майсторство зад волана на рали в Сърбия /снимки/

Видинчани показаха майсторство зад волана на рали в Сърбия /снимки/ Екипажите на видинския автомобилен спортен клуб "Жико Моторспорт" се представиха отлично в планинското изкачване Халово-Зайчар в съседна Сърбия. В силното автомобилно състезание участваха 57 екипажа. Най-бързо по 2280-метровото трасе премина Иван Мандрич с "Рено Клио" RS- 5:09,866 мин., но в последствие бе дисквалифициран. Така Евгени Янков със "Субару Импреза" от видинския клуб се нареди на първо място в генералното класиране.
"Жико Моторспорт" участва с четири екипажа: Евгени Янков, Владимир Василев, Иван Иванов и Ханко Бориславов. Българските екипи заеха челните позиции. Аз съм на пето място в генералното класиране и трети в класа с "Хонда Сивик", Ханко Бориславов е втори в неговия клас. Много добре мина за нас състезанието, трасето е супер, организацията- перфектна, хората ни посрещнаха много гостоприемно", разказа председателят на видинския клуб Иван Иванов.
Иван Иванов и неговият навигатор Румен Иванов в момента се готвят за рали Зайчар, което ще се състои следващия уикенд, на 15 и 16 август.
13.08.2020, 16:23 часа
825 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha