Младеж и 47-годишна жена пострадаха, след като две коли се натресоха във Врачанско

Младеж и 47-годишна жена пострадаха, след като две коли се натресоха във Врачанско Две коли катастрофираха във Врачанско, младеж и 47-годишна жена пострадаха, съобщиха от МВР.
Пътният инцидент е станал вчера, малко преди 19 часа. Лек автомобил „Фиат Браво”, с водач 19-годишният Д. Н. от Малорад, пътувал от Бяла Слатина за Борован, когато на кръстовището за село Соколаре се блъснал с „Фолксваген Голф”. Зад волана му бил неправоспособният Е. Т. на 36 години от Тлачене.
При удара са ранени пътничката от „Голф”-а – 47-годишната С. А. и пътникът от „Фиат”-а – Б. М. на 27 години. Жената е прегледана в спешното в Бяла Слатинна и е освободена за домашно лечение с болки в коремната област. Мъжът от „Браво”-то също е обслужен в спешното отделение и е освободен с охлузни рани по дясна ръка и десен крак, като няма опасност за живота и на двамата.
Водачите на возилата са изпробвани за алкохол с дрегер, който е отчел отрицателни резултати. Щетите по колите са на стойност за около 2 000 лева, а извън колите е увреден пътен знак.
Причината, довела до катастрофата, е неправилна маневра при завой наляво от страна на водача на „Голф”-а – Евгени Тошков.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
15.08.2020, 09:26 часа
4636 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha