Извънредно! Кола на ЧЕЗ предизвика катастрофа във Враца заради неспазена дистанция /снимки/

Извънредно! Кола на ЧЕЗ предизвика катастрофа във Враца заради неспазена дистанция /снимки/ Служебна кола на ЧЕЗ е предизвикала катастрофа във Враца заради неспазена дистанция, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на надлеза на КАТ. Врачански "Форд" се е движил към ж.к. "Дъбника", а след него на скъсена дистанция е пътувала служебната "Шкода" със софийска регистрация.  
Шофьорът на "Форд"-а е намалил скоростта, при което водачът на чешкия автомобил не е успял да спре навреме и го е ударил отзад. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора, но и по двете коли има материални щети, като по служебното возило са по-сериозни.
На мястото пристигна полицейски екип, който тепърва ще работи по случая. 
Пътуващите към ж.к. "Дъбника" да изберат друг маршрут, тъй като заради произшествието се е образувала опашка от десетки автомобили.
26.08.2020, 17:27 часа
6942 1
Коментари

Дистанция

26.08.2020, 23:26 часа
Кой ще обясни колко трябва да е дистанцията от едно МПС до друго МПС? А на околовръстното до язовира, Тировете като ни се качват на главите и ни притискат не можем да завием към язовира и Вилната зона, кога ще се вземат мерки по този въпрос?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha